Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Очима дитини: у Мелітополі відреагували на аквафреш біля входу до парку

    Усі спроби загарбників перевиховати мелітопольців і прищепити любов до “русского міра” провалилися з тріскотом.

    За майже півроку російської окупації мешканці Мелітопольщини пережили багато чого. Рашисти одразу намагалися задобрити людей, але ті їм дали чітко зрозуміти, що подачок від країни-агресора українці не потребують. І тоді орки перестали грати в чесноти, почавши залякувати та викрадати місцевих жителів, повідомляє “РІА Мелітополь”.

    Навіть перетворення міста на суцільний аквафреш не допомогло. Захаращення вулиць бордами про “адіннарод” і тотальне перефарбування різних об’єктів у триколор нічого, крім огиди, у мелітопольців не викликало. Але висловлювати свою позицію в окупованому місті є небезпечним для життя, тому місцеві жителі роблять це тихо.

     

     

     

     

     

     

    Так, у соцмережі відреагували на пофарбовані кольорами російського прапора літери назви міського парку. На тлі цього мистецтва місцева мешканка сфотографувала дитячий виріб, виконаний у синьо-жовтих кольорах. Дівчина вкотре наголосила, що, незважаючи на те, що зараз Мелітополь і перефарбований у кольори триколору, він ніколи не стане російським містом.

    Найсвіжіше

    Популярне