Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Жінок у шахту, а чоловіків на фронт. Терористи «ЛНР» придумали як поповнити втрати живої сили

    Понад чотири сотні працівників колись провідної шахти Луганщини «Довжанська-Капітальна» терористи із «ЛНР» відправили на підсилення російської піхоти.

    Про це у Телеграмі поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    «Засоби масової інформації так званої «лнр» починають вчити населення пишатися цим фактом. У повідомленні йдеться, що «…як і в роки великої вітчизняної війни, сьогодні на полях, заводах та у шахтах чоловіків, які відправилися на фронт, замінюють жінки та пенсіонери… Жінки залишились. І успішно виконують свої обов’язки навіть на надважких роботах…». Мобілізували 430 шахтарів провідного колись вугледобувного підприємства Донбасу», – написав Гайдай.

    Шахта розташована у місті Довжанськ (до декомунізації – Свердловськ).

    «Звісно, труд надважкий. Та уявіть, якщо з головного підприємства 60-тисячного міста забрали 430 людей, у багатьох з яких була броня, яка зараз ситуація з чоловіками у самому Довжанську? Невже не знайшлося жодного охочого влаштуватися на роботу за не найнижчу зарплату?» – зауважує очільник Луганщини.

    До речі, вугілля на Луганщині жінки добувають усупереч приписам служби охорони праці.

    Нагадаємо, «українська» церква досі не вигнала колаборанта Шкіля в Херсоні із своєї організації. Також на Чернігівщині УПЦ МП просила місцевих «не чинити опору» загарбникам.

    Найсвіжіше

    Популярне