Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Вбивство дочки Дугіна: Луб’янка зачищає ідейних натхненників вторгнення в Україну

    Горезвісний «русскій мір» – безпробудне царство Танатоса. Це аксіома, яка не викликає жодних сумнівів після тих жахів, які російські головорізи вчинили на території суміжних країн. Вриватися на чужу територію, вбивати, підривати, ґвалтувати, гадити, розтоптувати людську гідність – норма для його рознощиків. Ця ущербна доктрина має своїх батьків-натхненників, до яких входить нелюд і маргінал Александр Дугін.

    Про це пише Telegram-канал Сито Сократа.

    Кожен божий день мерзота, що сидить на підсмоктуванні біля ГРУ, рекламує принади терору та насильства. “Вбивати, вбивати і вбивати, більше ніяких розмов не повинно бути, я як професор так вважаю”, – кредо Дугіна. Почали різко, отже, зупинятися не можна. Даєш Третю світову!

    Воно, звичайно, благостно і втішно щодня випорожнюватися на трагедії мільйонів людей і знущатися з тисяч загиблих, поки тебе особисто це не стосується. Лицемірна риторика Дугіна вже давно набила оскому в Кремлі. Якщо раніше ходили чутки, що фашиствуючий євразієць, ледь не alter ego Путіна, то в міру усвідомлення краху «спецоперації» в Україні він зі своєю балаканею став сприйматися як токсичний небажаний елемент.

    Ті, хто стежить за виступами та контентом телеграм-каналу Гельевича, зазначили, що з початком літа він якось припав. Все менше аналітичних викладок і нескінченний потік марення у стилі фентезі та стімпанку. Стало помітно, що покровителі від нього відвернулися, і Дугін з його садистськими пропозиціями щодо захоплення світу перестав бути цікавим. У Кремлі усвідомили, що Дугін і йому подібні, примітивніші пропагандисти на кшталт Симоньян чи Скурлатова псують повітря настільки сильно, що навіть дружба з Казахстаном та Білоруссю тріщить по швах. Путін поставив Луб’янці чітке завдання зачистити інфополе від подібних непорозумінь. У ФСБ, що погоріло в Україні через главу 5-ї служби Беседи, всі швидко взяли під козирок і почали реабілітуватися.

    Спочатку Кадиров прикусив своє погане TikTok-жало і тепер сидить рівно. Потім шалений Медведєв почав старанно видаляти свої агресивні твіти і облагородив телеграм. Минулого тижня ФСБ взялося чистити медіа-групу «Патріот» Пригожина. Все це – ознаки швидкої ліквідації найбільшого лузера 2022 року – міністра Шойгу. Тувинець розвалив МО та ГРУ, і на нього потрібно повісити катастрофу планів «СВО». Він – головна мета людей Патрушева, і незабаром оленяра-наступника чекає доля Лінь Бяо. Ось і чорну мітку вже виписали.

    20 серпня стався підрив Land Cruiser Prado, який належить афілійованому з ГРУ ідеологу Дугіну. Але замість «професора» за кермом опинилася його дочка Дарія Платонова. Це велика осічка. Дочка Дугіна – третьосортне інформаційне сміття і явно не була цікавою Луб’янці. Хоча тато багато сил та коштів інвестував у розкрутку свого Z-виплодку, процес йшов необнадійливо. Говорити про те, що Дугіна-молодша була якоюсь іконою рашистського руху – величезне перебільшення. Галас навколо її підриву – штучний. З одного боку, у ФСБ незадоволені, що облажалися і ліквідували по суті ноу-нейма замість бажаної мішені. Чекісти чухають ріпи, чому Дугін із дочкою обмінялися машинами? Але оскільки справа зроблена, то тепер вирішили кошмарити Шойгу тим, що є. Паралельно йде тестування теми сприйняття «червоних ліній» у суспільстві.

    Завивання різноманітної шушари на тему «українського сліду» та «центрів прийняття рішень» схожі на хвилювання піску на дні моря. Путін обмірковує кроки, як вилізти з капкана «СВО», а тому йому треба й надалі глушити погорілу Z-партію та бардів «спецоперації».

    Повертаючись до інциденту, то тут якийсь парадокс. За ідеєю він мав викликати радість у власних очах некрофіла Дугіна. Нарешті його сімейство теж на практиці поринуло в генія «росусского міра», що славиться ним. Відбувся сакральний акт жертвопринесення у храмі Танатоса. Але на обличчі філософа намалювалося щось інше, що змушує засумніватися в його вірі у свої ідеї.

    Найсвіжіше

    Популярне