Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Кремль розганяє фейки про “марну” допомогу Україні від США: в РНБО спростували

    Кремлівська пропаганда цього тижня через іноземних спікерів та медіа поширювала чергові фейки. Цього разу, зокрема, про “марність” підтримки України Сполученими Штатами Америки.

    Так, співзасновник групи Pink Floyd Р.Уотерс в інтерв’ю CNN звинуватив президента США Джо Байдена у тому, що він “не намагається вмовити президента України Володимира Зеленського” сісти за стіл перемовин із Росією. Також співак додав, що нібито НАТО “спровокувало” російського диктатора Володимира Путіна на війну з Україною.

    Крім того, американський журналіст Б.Свонн наполягає на тому, що громадяни США “даремно платять за “демократію” в Україні” і нібито санкції проти РФ “не діють”.

    Також видання The American Conservative опублікувало матеріал відомого своєю співзвучною пропаганді РФ риторикою експерта Д.Бендоу, в якому той наголошує, що заклики Зеленського про визнання Росії державою-спонсором тероризму нібито “лише ускладнюють перемовини з Кремлем”.

    В РНБО пояснюють, що на тлі успіхів українських військових ворог намагається тимчасово “заморозити” конфлікт, змусивши Україну сісти за стіл перемовин на вигідних для Москви умовах.

    Найсвіжіше

    Популярне