Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    У Волочиську попрощалися з настоятелем Свято-Андріївського храму Андрієм Васькевичем

    Сьогодні, 30 липня, з настоятелем Свято-Андріївського храму прощалися в Волочиську. «Завдяки отцю Андрію було збудовано та освячено храм, який став духовним прихистком для тисяч вірян нашої громади. У цьому храмі отець Андрій служив до останніх днів свого життя», – повідомили в пресслужбі Волочиської міської ради.

    За повідомленням Хмельницької Єпархії Православної Церкви України, протоієрей Андрій Васькевич багато потрудився на ниві Христовій, несучи послух настоятеля Свято-Андріївського храму міста Волочиська. «Він був люблячим батьком трьох дітей, порядним сім’янином та доброю людиною. Управління єпархії висловлює співчуття родині, парафіянам і всім близьким покійного з приводу тяжкої втрати», – йдеться в повідомленні Хмельницької Єпархії ПЦУ.

    «Храм святого апостола Андрія Первозваного, уся наша громада попрощалися сьогодні з протоієреєм Андрієм Васькевичем. Чин відспівування та заупокійну літургію відправив владика Павло, єпископ Хмельницький та Кам‘янець-Подільський. Отець Андрій був надзвичайно щирою людиною, відданою справі Христовій. Він мав велику повагу й прихильність серед мешканців нашої громади. Залишив по собі багато любові, яка жила в його серці і якою він щедро ділився з усіма довкола. Віримо, настанови та світлі помисли отця Андрія житимуть далі у серцях усіх прихожан Свято-Андріївського храму. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю визначної людини», – такий допис з’явився на сторінці Волочиської міськради в фейсбуці після прощання з настоятелем храму у Волочиську.

    Найсвіжіше

    Популярне