П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський художник запропонував ПЦУ зарахувати Бандеру до лику святих: українці відповіли

    Російський художник Алєксєй Ступін запропонував ПЦУ віднести українського політичного діяча та лідера націоналістичного руху ХХ століття Степана Бандеру до лику святих. Він зазначив, що таким чином у ненависників героя російського патріарха Кіріла, який підтримує криваву політику Кремля, а також у глави РФ Путіна та голови Чечні Рамзана Кадирова спалахне смертельне почуття агресії. Проте українці вважають, що останній при цьому підозрюватиме, що Бандера помер і перестане його шукати, як заявляв раніше.

    Про це Ступін написав на своїй сторінці у Facebook. Він також показав портрет Бандери в образі святого (щоб переглянути фото, доскрольте до кінця сторінки).

    Олексій Ступін запропонував ПЦУ віднести Степана Бандеру до святих.

    “Я б на місці ПЦУ зарахував би Степана Андрійовича до лику святих, щоб у Гундяєва тромб від агресії відірвався. І у Путіна б відірвався. І у Кадирова…” – написав Ступін.

    Користувачі залишили різні коментарі. Дехто наголосив, що українці не створюють для себе ідолів, інші згадали про чекістів.

    Українці відреагували на пропозицію Олексія Ступіна.

    “У нас просто мислення не таке. Ми ідолів собі не робимо. Ми Отця Батьком назвемо, а славу Богу віддамо”, “Ні, кадиров тоді почне підозрювати, що він помер, і перестане його шукати…”, “До жертв чекістського терору точно зарахувати можна.”, “Польща заперечуватиме і ображатиметься…” – написали користувачі.

    Найсвіжіше

    Популярне