П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На території ОРДЛО російські окупанти заблокували Google

    Доступ до правди в терористичних бандформуваннях буде все важче знайти. Ватажок терористичної організації «днр» денис пушилін заявив, що на території тимчасово окупованих районів Донецької області було заблоковано роботу Google.

    Про це повідомляє російське пропагандистське видання «РИА Новости», передає Інформаційний спротив.

    «Відбувається справжнє цькування росіян, нав’язування брехні та дезінформації. На передовій інформаційних технологій у зв’язку з цим – пошукова система Google, яка відкрито за наказом своїх кураторів з американського уряду пропагує тероризм і насильство щодо всіх росіян і особливо населення Донбасу», — заявив терорист.

    Раніше у пропаганді тероризму та екстремізму звинуватив Google і ватажок терористичної організації «лнр» леонід пасічник. Він заявив, що окупована територія Луганської області «впорається і без Google». За даними росЗМІ, жителі ОРЛО вже опинилися без доступу до Google

    Ще 18 липня пушиліну прийшло розпорядження московських кураторів, які посилаючись на рішення Роскомнагляду вимагали заблокувати сервіс Google Пошук для жителів ОРДЛО. У супровідному листі було зазначено, що «з Google жителі отримують багато неправди про ситуацію в Росії, хід спецоперації, втрати російських військ і мають доступ до української пропаганди».

    З огляду на це «органи влади «ЛДНР» повинні до 21.07.2022 р. видати нормативні акти про необхідність обмеження доступу до вищезазначеного сервісу» (за аналогією з блокуванням месенджера Viber).

    Нагадаємо, станом на 22 липня росія втратила в Україні близько 39 тисяч своїх військових. Також окупанти посилюють фільтраційні заходи у Маріуполі.

    Найсвіжіше

    Популярне