П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Харківщині знесли пам’ятник Путіна царю Алєксандру

    Пам’ятник російському імператору Алєксандру III знесли у селі Першотравневе (колишній Зміївський, укрупнений Чугуївський район Харківської області). Також з постаменту зняли табличку з іменем російського президента, який віддав наказ захопити Україну. Про це повідомив проєкт “Декомунізація. Україна”.

    “Він зараз лежить біля постаменту. Проте, там лишилася табличка з іменем Путіна. Фото надіслали підписники”, — написали автори проєкту.

    На табличці написано: “Памʼятник встановлений силами громадських організацій: Фонд “Відродження культурного надбання”, харківська обласна громадська організація “Русь триєдина”, за підтримки президента Російської федерації В. В. Путіна, православної громадськості Харкова, повідомляє Kharkiv Today.

    Памʼятник російському імператору Алєксандру III встановили у 2013 році до 400-річчя Дому Романових та 125-річчя порятунку царської родини при катастрофі потяга (30 жовтня 1888 року). На відкритті памʼятника були присутні сьогоднішні зрадники — митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей, який співпрацює з окупантами та керівник організації “Русь триєдина” Сергій Моісеєв, котрий їздить окупованою Харківщиною.

    Найсвіжіше

    Популярне