Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Митрополит Олександр (Драбинко) висловив співчуття у зв’язку з трагедією у Вінниці

    Єрарх ПЦУ, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр висловив співчуття керуючому Вінницької єпархії митрополиту Вінницькому і Барському Симеону (Барському) та начальнику Вінницької військової адміністрації Сергію Борзову у зв’язку з обстрілом Вінниці російськими окупантами.

    «Від імені духовенства та вірян Переяславсько-Вишневської єпархії, а також від себе особисто, дозвольте висловити найщиріші співчуття усім вінничанам з приводу жахливої трагедії – ракетного обстрілу середмістя російськими військами. Життя людини – це безцінний дар від Бога і ніхто не має права це життя забирати. Кожен українець сьогодні скорбує разом з тими, хто втратив під час ракетного обстрілу рідних та близьких. Нехай Господь прийме їх у оселях праведних. Ми молимося за скоріше одужання усіх постраждалих від рук агресора. Бажаємо, аби Всемилостивий Господь якнайшвидше загоїв рани у тілах та душах», – про це йдеться на сайті єпархії ПЦУ.

    Трагедія у Вінниці

    Нагадаємо, 14 липня росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами “Калібр”. За даними ДСНС на 16 липня, загинули 23 людини, троє з них – діти, звернулися за допомогою 197 осіб. Внаслідок ракетного удару по Вінниці постраждав храм УПЦ МП.

    Митрополит Донецький і Маріупольський ПЦУ Сергій впевнений, що за це прийде відплата окупантам.

    У день трагедії митрополит ПЦУ Симеон помолився за убієнними у Вінниці.

    Храм УПЦ МП у Вінниці після обстрілів

    Найсвіжіше

    Популярне