Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    На Херсонщині українські військові успішним ударом ліквідували 200 окупантів та знищили їхню техніку

    На Херсонщині російські окупанти після атаки ЗСУ передислокувалися, але це їм не допомогло втекти від українських військових. Українські сили знали, куди росіяни передислокувалися, і завдали удару по окупантах та їхній техніці. Внаслідок точного влучання знищено 200 окупантів, 6 зенітно-ракетних комплексів “Панцир” та реактивну систему залпового вогню “Акація”.

    Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк в ефірі одного з телеканалів у суботу, 9 липня, передає ТСН.

    За її словами, саме за допомогою реактивних систем залпового вогню та зенітно-ракетних комплексів Росія завдає ударів, зокрема по мирному населенню.

    “Ворог не маючи успіху в просуванні на суходолі намагається вдарити туди, де може дістати – це підступні удари РСЗВ та ЗРК”, – зазначила Гуменюк.

    Начальниця об’єднаного координаційного центру зазначила, що російська армія стягує свої резерви, щоб спробувати протидіяти контрнаступу Збройних Сил України.

    Нагадаємо, єврейська громада Івано-Франківська передала ЗСУ вантажний автомобіль. Також верховний муфтій Росії у Курбан-байрам підтримав війну з Україною.

    Найсвіжіше

    Популярне