П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Провокація не вдалась: Бєлгород атакували ракетами “Панцир”, яких Україна не має на озброєнні

    У ніч проти 3 липня у російському місті Бєлгород поблизу кордону з Україною пролунали вибухи.

    Росіяни, як завжди, звинуватили в цьому Україну. Однак блогер Денис Казанський, назвав це черговою провокацією, навівши факти.

    Доказом стало те, що в будівлях Бєлгорода, які постраждали внаслідок нічного обстрілу, застрягли фрагменти російського ЗРПК “Панцир С1”. На озброєнні в України такої техніки немає.

    “Очевидно, що це просто провокація і брехня. Насправді здетонував російський склад боєприпасів, а вже від нього снаряди полетіли до порожніх будинків, де не було жодних мешканців. А російська влада заплатила спеціально найнятим акторам, щоб вони прикинулися вбитими та пораненими від вибухів”, – іронізує блогер.

    Казанцев припускає, що у російських військових щось не туди спрацювало і ракети полетіли зовсім не туди, куди планувалося. Це вже було в тимчасово окупованому Алчевську.

    Жителі Бєлгорода стали жертвами своїх же військових.

    Нагадаємо, у ніч проти 3 липня мешканці Бєлгорода, розташованого за 40 кілометрів від кордону з Україною, повідомили про кілька нічних вибухів.

    Губернатор міста В’ячеслав Гладков повідомив, що на даний момент відомо про чотирьох постраждалих, дві особи доставлені до лікарні: чоловік та дитина 10 років. Двох людей оглянуто на місці. Наразі є інформація про трьох загиблих.

    Найсвіжіше

    Популярне