П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відзначив військових медиків високими церковними нагородами

    Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній зустрівся в з військовими медиками та обговорив з ними ситуацію на фронті, специфіку роботи медичної служби в умовах повномасштабного російського нападу та діяльність інституту військових капеланів.

    Як повідомляє сайт ПЦУ, до митрополичого дому, де проходило спілкування, завітали:

    – командувач медичних сил Збройних сил України генерал-майор медичної служби Тетяна Остащенко;

    – начальник Національного військово-медичного клінічного центру МО України генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук;

    – начальник штабу заступник командувача медичних сил ЗСУ бригадний генерал медичної служби Сергій Халік;

    – начальник відділу морально-психологічного забезпечення НВМКЦ полковник Борис Пєров;

    помічник начальника НВМКЦ з фінансово-економічної роботи підполковник Руслан Кульчицький.

    У зустрічі також взяв участь настоятель госпітального храму Покрови Пресвятої Богородиці при Національному військово-медичному клінічному центрі, військовий капелан протоєрей Олег Скнар.

    «Ви воюєте на важкому і надзвичайно важливому напрямку – боретеся за життя і здоров’я наших захисників від російської навали. Кожен з вас є для нас новітнім героєм, тож я дякую за ваше самовіддане служіння. Зі свого боку ми продовжимо всебічну підтримку нашого війська та укріплюватимемо дух оборонців Батьківщини», – зокрема сказав Митрополит Епіфаній.

    Також з нагоди нещодавнього Дня медичного працівника Блаженнійший владика відзначив військових медиків високими церковними нагородами.

    Найсвіжіше

    Популярне