Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    Перехоплення СБУ: окупанти від страху перед ЗСУ не вилазять з окопів

    Служба безпеки України оприлюднила чергове перехоплення розмов російських загарбників.

    За даними Служби, розмови свідчать про те, що окупанти не вилазять з окопів, сивіють від страху і в кожній бабусі бачать коригувальника.

    «Приехал к пацанам на передок, так они как деды стали, постарели. У них кукушка едет. За местных – никто не уверен: кто они такие, что они делают. Может они ночью е*ашатся с нами, а днем они – мирные люди. Никому нельзя доверять. Идет бабка с пирожками, а ночью она может быть полковником, корректировщиком артиллерии», – розповідає один окупант іншому.

    А на поради «колеги» про те, як треба воювати з українцями, видає порцію пропагандистках штампів та зрештою іронічно радить тому «подзвонити Володьці» Путіну.

    «Бо насправді шансів просунутися на півдні України у них немає: «У них там такие позиции… Чтобы ты понимал, у нас даже летчики боятся летать!». Наші захисники готові зробити так, щоб російські загарбники не тільки літати, а й ходити боялися на нашій землі!», — наголосили в СБУ.

    Нагадаємо у РПЦ заявили, що санкції не змусять Кирила відмовитися від благословення війни проти України. Також МКІП закликає всіх охочих долучитись до Інтернет Військ, аби Україна залишалась у фокусі світових медіа.

    Найсвіжіше

    Популярне