П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    МКІП закликає всіх охочих долучитись до Інтернет Військ, аби Україна залишалась у фокусі світових медіа

    У перші тижні повномасштабного нападу світові ЗМІ випускали понад 500 тисяч публікацій на тему війни в Україні. На сьогодні увага міжнародних ЗМІ та читачів до російської агресії знижується.

    Про це повідомляє сайт Міністерства культури та інформаційної політики України.

    “Україна має залишатись у фокусі світових ЗМІ. У досягненні цієї мети дуже допомагають учасники Інтернет Військ України. Вони з перших днів війни роблять важливий внесок у наближення нашої перемоги – розповідають про реальні події в Україні, протидіють пропаганді рф. Тож прошу всіх доєднатися до лав Інтернет Військ та допомагати нашій країні на інформаційному фронті”, – зазначила Анастасія Бондар, заступниця міністра культури та інформаційної політики, під час брифінгу 15 червня.

    У МКІП зазначили, що волонтери боронять інформаційний фронт у всіх соціальних мережах: звертаються до урядів та інфлюєнсерів, спростовують фейки, просять зброю у міжнародних партнерів, ініціюють петиції, спонукають уряди вводити ембарго на російську нафту, а бізнеси — покинути ринок рф.

    Нагадаємо, у Росії священники «благословляють» техніку, яка їде вбивати українських дітей. Також митрополит УПЦ МП перейшов на бік окупантів.

    Найсвіжіше

    Популярне