П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У Мелітополь масово звозять тіла окупантів, м’ясокомбінат перетворили на морг, – ГУР

    У Мелітополі окупаційна влада шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл убитих росіян. Переобладнаний у морг міський м’ясокомбінат не може більше приймати загиблих — він повністю заповнений тілами військовослужбовців рф.

    Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони.

    Там зазначили, що 6 червня російські військові приїхали до одного мелітопольського підприємства та оглянули його холодильники. Це обладнання вони визнали придатним для переобладнання в морг, про що повідомили керівництво компанії.

    У розвідці кажуть, що наразі окупанти активно привозять в Мелітополь тіла вбитих російських військових, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе.

    «Ці події пов’язані з великими втратами окупантів у живій силі. Окрім того, тривале зберігання тіл убитих пов’язане з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату», — йдеться у повідомленні.

    Розвідники вважають, що окупанти практикують так зване дозоване відправлення тіл у росію. Також вони максимально розтягують тривалість цього процесу.

    За даними Генштабу ЗСУ, станом на ранок 9 червня росія втратила приблизно 31 700 своїх солдатів у повномасштабній війні проти України. З них 200 — за останню добу.

    Найсвіжіше

    Популярне