Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Вантаж іграшок від УПЦ США дістався дітей зруйнованих районів України

    Дитячі іграшки, зібрані УПЦ США, дійшли до східної частини України, що страждає від російської військової агресії, і роздані дітям та сім’ям, які потребують допомоги в містах і селах, які контролюються Збройними Силами України.

    Блаженніший митрополит Епіфаній – Духовний Отець Православної Церкви України особисто отримав десятки коробок з іграшками та відвіз їх до зруйнованих і спустошених міст Ірпінь та Буча. Там, за допомогою активного духовенства району, митрополит роздав іграшки дітям, які вижили після найжахливішої гуманітарної війни ХХІ століття, повідомляє сайт УПЦ США.

    Водночас понад 30 коробок з іграшками прибули до зруйнованих районів міста Маріуполя та Донецької області. Саме в цьому місці Високопреосвященніший митрополит Маріупольсько-Донбаської єпархії ПЦУ Сергій, за сприяння духовенства та волонтерів, роздав іграшки дітям поранених бійців та родинам району, які втратили усе майно, яке вони мали до початку бою. початок війни.

    Крім того, завдяки щедрості парафій УПЦ США та у співпраці з Православною Церквою України, іграшки для дітей розповсюджуються в різних місцях Благодійних Кухень, де Церква може надавати допомогу тим, хто знаходиться в нужді.

    Національний духовний центр «Митрополія» продовжує координувати фінансові пожертви та їх розподіл через різні міністерства в Україні. Зібравши понад 2,1 мільйона доларів, УПЦ США продовжує фінансувати матеріально-технічні медичні та продовольчі доставки в різні куточки України.

    Найсвіжіше

    Популярне