Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    У костелі святого Миколая встановили статую, яку освятив папа Франциск

    У костелі святого Миколая у Києві 20 травня інсталювали статую Архангела Михаїла, яку папа Римський Франциск освятив спеціально для цього храму у зв’язку з його переданням у постійне користування римо-католицькій громаді.

    Як передає Укрінформ, про це повідомляє парафія костелу св. Миколая у Києві у Фейсбуці.

    Участь в освяченні взяв Секретаря у справах відносин Апостольської Столиці з державами (міністр закордонних справ Ватикану) Архієпископ Пол Річард Галлаер.

    “Високопоставлений гість взяв участь в урочистій інсталяції статуї св. Михаїла Архангела, яку папа Франциск освятив спеціально для цього храму, що, зокрема, пов’язане з його переданням у постійне користування парафії”, – йдеться у повідомленні.

    “Архангел Михаїл є покровителем Києва з XVI століття і водночас покровителем всієї України. Нехай цей могутній Архангел заступається за нашу парафію, за кожного з нас, і випрошує нам благодать без перешкод молитися у цій святині. Нехай він береже нашу країну, всіх її жителів, і допомагає долати ворогів, видимих і невидимих”, – сказав під час богослужіння настоятель парафії отець Павло Вишковський.

    Найсвіжіше

    Популярне