П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦ заявили, що вони не бояться санкцій ЄС проти Кіріла (Гундяєва) і що рф «ні на кого не нападала»

    РПЦ продовжує покривати брехню російської федерації про «миролюбиву державу рф». У Російській Православній Церкві заявили, що санкції, які Єврокомісія планує запровадити щодо моспатріарха Кіріла, ніяк не позначаться на його діяльності та на житті РПЦ.

    Щодо московського патріарха Кіріла, то «я думаю, що жодні санкції не перешкоджають йому продовжувати свою діяльність, яка спрямована на консолідацію російського суспільства, яка спрямована на пастирське окормлення всієї багатомільйонної пастви Російської православної церкви і яка спрямована на якнайшвидше досягнення миру між братніми слов’янськими народами», – заявив голова синодального Відділу зовнішніх церковних зв’язків митрополит Іларіон (Алфєєв), передає «Интерфакс-религия»

    На думку Алфеєва, благословення Кірілом війни і його брехливі заяви про те, що «рф ні на кого не нападала», на Заході розглядають нібито через призму пропаганди.

    По суті митрополит РПЦ Іларіон (Алфєєв) підтримав путінську пропаганду і брехню Гундяєва про «миролюбиву рф» і що вона «ні на кого не нападала».

    «Тому якщо вони будуть вводити санкції, це, звичайно, їхнє право, на це ми ніяк не вплинути не можемо, але і на житті Російської православної церкви ці санкції ніяк не позначаться», – резюмував митрополит РПЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне