Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Московити вигадали нову страшилку: в Україні нібито «засудили до страти» синод РПЦ

    Кремль не раз прикривався за нібито щирою православною вірою. При цьому саме московський патріарх Кіріл благословив рф на жорстоку війну та вбивства мирних людей в Україні. Тож цілком логічно, що росіяни, не знаючи меж, вигадують фейки на тему духовенства в Україні. Рівень шизофренії в рф з кожним днем збільшується.

    Днями московити поширили інформацію, що начебто в Україні «засудили до смертної кари синод російської православної церкви», – передає armyinform.com.ua

    У божевільних повідомленнях російські пропагандисти посилаються на нібито заяву голови Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майора Кирила Буданова.

    Звісно ж, все це неправда.

    За даними команди StopFake, українська розвідка дійсно раніше оприлюднила інформацію про священнослужителів російської православної церкви (РПЦ), які співпрацюють з російськими пропагандистами та окупантами.

    Зокрема, в цьому повідомленні йшлося лише про те, що всіх злочинців буде притягнуто до відповідальності. Проте ні про який «смертний вирок» не йшлося. Адже в Україні смертна кара давно скасована, а максимальним покаранням за злочини проти територіальної цілісності та населення України є довічне ув’язнення.

    Отже, знову російський фейк полетів у вкрадений в Україні унітаз.

    Найсвіжіше

    Популярне