Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Екзарх Вселенського патріарха в Україні взяв участь у святкуванні 1030-літнього ювілею заснування Володимир-Волинської кафедри

    10 травня на запрошення єпископа Володимир-Волинського Матфея екзарх Вселенського Патріарха в Україні єпископ Команський Михаїл взяв участь у святкуванні 1030-літнього ювілею заснування Володимир-Волинської кафедри, яке відбулось у місті Володимирі.

    Про це повідомляє Місія «Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні».

    Літургію у день пам’яті преподобного Стефана єпископа Володимирського очолив Високопреосвященний Симеон митрополит Вінницький і Барський у співслужінні екзарха Вселенського Патріарха єпископа Команського Михаїла, архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, архієпископа Тернопільського і Бучацького Тихона, єпископа Володимир-Волинського і Турійського Матфея, єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія, секретаря єпархіального управління прот. Юрія Зінчука, єпархіального благочинного прот. Андрія Мельничука, благочинних, духовенства єпархії та запрошеного духовенства з інших єпархій ПЦУ.

    За богослужінням єпископ Команський Михаїл разом із духовенством ПЦУ молився за Україну, за українське військо, про справедливий мир в Україні та за швидку перемогу.

     

    Найсвіжіше

    Популярне