Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    У москві для участі у параді не зміг злетіти літак «судного дня», яким путін хотів налякати світ

    У москві під час параду «побєдобєсія» 9 травня 2022 року скасували урочистий проліт авіації. У тому числі, росіяни так і не побачили у небі відомий літак «судного дня», який запланований для використання російським керівництвом у випадку ядерної війни.

    Аналітики та експерти схилялись до думки, що задіяння вказаного літака у параді могло б стати демонстрацією готовності російського диктатора до застосування ядерної зброї у війні проти України та цивілізованого світу.

    Однак, 9 травня прессекретар путіна дмітрій пєсков заявив, що проліт авіації під час параду скасовано через, нібито, несприятливі погодні умови. Це неабияк здивувало жителів рф, оскільки, як можна переконатись під час перегляду відеозапису параду, погода в москві була чудова.

    Прояснити ситуацію допомогло оприлюднення інформації про виявлені несправності літака, через які і довелось терміново скасувати проліт авіації, щоб російський путінський режим не зганьбився остаточно своєю «анало-говнєтною» технікою.

    «Один з інсайдерів InformNapalm у москві повідомляє, що реальною причиною скасування повітряної частини параду стала діагностована несправність літака «судного дня», – йдеться у повідомленні на телеграм-каналі InformNapalm.

    Що ж, така ситуація унеможливлює евакуацію керівництва рф у разі ядерної війни, принаймні поки що. Наскільки несправність літака є критичною і чи утримає його тимчасова нездатність літати від «гри ядерними м’язами», до якої вдається путін, ці питання, наразі, відповідей не мають.

    Найсвіжіше

    Популярне