П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Пропагандист РПЦвУ заявив, що УГКЦ і ПЦУ готують «злиття», бо разом освятили паски на Великдень

    Чергове дно пробили «аналітики», а краще сказати пропагандисти РПЦвУ. Ведучий «Вітражів» Денис Лапін, заявив, що Православна Церква України нібито готує об’єднання із УГКЦ. Як доказ своїх фантазій пропагандист РПЦвУ наводить фото спільного освячення великодніх приношень – пасок в Івано-Франківську.

    Більше ніяких доказів «злиття» ПЦУ і УГКЦ Лапін не наводить, а тому припустив, що ПЦУ і УГКЦ навмисно приховують «таємні домовленості про злиття».

    Далі він заявив, щось ще безглуздіше ніж було на початку його маячні. «Учасники нової унії шукають аналоги і заміну традиційних символів православ’я», – заявив Лапін і показав як волонтери тримають у військових касках великодні паски із свічками.

    Попутно пропагандист розказує про «кулічі» і мера Івано-Франківська. Також Лапіна заділо, що патріарх Варфоломій отримав звання почесного громадянина Івано-Франківська.

    Вся суть пропаганди зводиться до одного – автокефальна і незалежна від агресора церква, тобто ПЦУ – це нібито «погано», а московський патріархат в Україні це «добре» і «правильно». З такими аналітиками, як Лапін, РПЦвУ скоро розпочне всім доказувати, що російські війська несуть добро і визволення від «нацизму» і як доказ, показувати фото полку «Азов» і гей-парадів у Києві. Хоча це вони вже ітак роблять.

    Страшилки про злиття ПЦУ і УГКЦ розраховані на недалеких людей. Ці побрехеньки мають, за задумом проросійських кураторів, спонукати вірян РПЦвУ не покидати Московський патріархат. Адже греко-католики для РПЦвУ ще страшніші ніж ПЦУ.

    на думку “аналітиків” РПЦвУ це доказ “таємничого злиття” ПЦУ і УГКЦ

    Найсвіжіше

    Популярне