Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    У росії машину єпископа облили фарбою за антивоєнні висловлювання

    У російському місті Калуга невідомі зловмисники облили фарбою та розмалювали особистий автомобіль єпископа п’ятидесятницької церкви “Слово життя” Альберта Раткіна. Про це на youtube-каналі “Взгляд с Небесной” розповів сам потерпілий клірик, пише Kasparov.ru.

    Машину єпископа спаплюжили та обмалювали рашистськими символами “V” та “Z” через те, що чоловік рішуче засуджує війну, яка абсолютно безпідставно була розв’язана кремлем проти України.

    У соцмережах та на youtube-каналі священнослужителя понад 13 тисяч підписників. Більшість останніх публікацій та дописів клірика присвячені темі війни. При цьому, Альберт Раткін висловлює послідовну антивоєнну позицію і навіть радить парафіянам, як не піддаватись пропаганді (одне з оприлюднених ним відео носить назву “Библейская пилюля от пропаганды”).

    6 березня 2022 року його домашня адреса, телефон та посилання на соцмережі з’явились у пропутінському телеграм-каналі “Калужский антифашист” з підписом: “У нас тут вгодований щур. Зустрічайте. Прошу любити і шанувати ще одного нациста”, – так “охрестили” путіністи миролюбного єпископа-п’ятидесятника.

    Раніше на цьому ж каналі пролунали заклики “розпочати боротьбу із зрадниками всередині країни” та надсилати інформацію про таких осіб адміністратору.

    Найсвіжіше

    Популярне