П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з волонтерами, які допомагають постраждалим від війни українцям в Італії

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з представниками італійської асоціації «Μediterranea», яка підтримує мирне населення України, що страждає від російської агресії.

    Предстоятель Православної Церкви України висловив подяку за допомогу українському народові у ці складні часи війни, – передає пресслужба ПЦУ.

    «Ми щиро вдячні вам за підтримку в цей важкий час війни. Ми по-особливому відчуваємо цю підтримку з боку Італії та італійців, не тільки матеріальну підтримку, але й духовну, молитовну підтримку. Молитва є дуже важливою в цей час випробувань. Зараз в Україні йде не просто війна між двома державами, між Росією і Україною, а це глибша боротьба, боротьба добра і зла, боротьба диявола проти всього світу. Від нас зараз залежить, чи ми будемо в Європі і загалом у всьому світі мати мир і безпеку. Тому краще допомагати нам, щоб ми тут, на теренах України, присікли це зло раз і назавжди, щоб воно не розповсюджувалося далі», – сказав Митрополит Епіфаній.

    Також він наголосив, що Українська Церква та український народ будуть робити все для того, щоб рухатися тим шляхом, який приведе нас до перемоги, до торжества правди.

    Іноземні гості подякували за теплий прийом та висловили надію на подальшу плідну співпрацю.

    У зустрічі також взяв участь заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній сказав, що загарбники на словах називають себе християнами, однак на ділі несуть смерть, руйнування та страждання.

    Найсвіжіше

    Популярне