П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Українська розвідка оприлюднила чергову порцію інформації про звірства рашистів в Україні

    Військовики російської окупаційної армії до смерті забивали прикладами українських дітей та людей похилого віку, а також розстрілювали цілі родини. Про це свідчить перехоплення переговорів військових злочинців з рф, який передали виданню Guildhall джерела з української розвідки.

    Про факти небаченої жорстокості стало відомо з розмови, який відбувся 19 березня цього року між військовослужбовцями одного з підрозділів збройних сил рф старшим сержантом олєгом доджиєвим (1), який перебував на території України, та іншим російським військовиком, який перебував у москві.

    Текст розмови подаємо мовою оригіналу.

    1: — Да я вообще, честно говоря, за эту командировку вообще так разочаровался.

    2: — Не говори, в чём разочаровался. Я понимаю.

    1: — Да тут просто, творят такое, Сань. Вообще, я тебе говорю, пи*дец. Детей маленьких прикладом херачат наши. Понимаешь? Напьются и идут в дома и маленьких детей прикладом прям по лицу бьют. Стариков, бл*дь, забивают до смерти.

    Вот эти наши полосатые, которые крутые, так сказать, войска. Полосатые, которые голубой, белый и грязный. Они тоже, что творят, бл*дь. Выходят колонны мирных жителей, семьи, дети там. Всё нах*й вообще, всю колонну расстреливают.

    Найсвіжіше

    Популярне