Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські пропагандисти не можуть зрозуміти, чому в Україні позбуваються всього російського

    В Україні йде війна на всіх фронтах з російською федерацією: на фронті, на культурно-історичному і навіть на церковному, що підтверджують розмови і законопроєкти про заборону «УПЦ» МП. Однак російські пропагандисти, такі як Ігор Друзь, не можуть зрозуміти, чому в Україні почали позбуватись всього російського.

    Особливо російських пропагандистів обурила заява глави РНБО України Олександр Данілова, який прямо сказав про те, що збирається проводити дерусифікацію всіх сфер життя: «У нас дерусифікація має відбутися за всіма напрямками нашого життя: в економіці, політиці та інших сферах нашої життєдіяльності».

    Роспропагандист Ігор Друзь (який до речі вийшов із середовища УПЦ МП) апелює до того, що нинішні чиновники здобули кар’єру в радянській Україні, на російській мові і тому нібито мають оберігати «радянське російське насліддя», навіть коли рф напала на Україну і продовжує використовувати старі рудименти окупації, влада України (на думку роспропаганди) має і надалі берегти все радянське-російське.

    Особливо Ігор Друзь засмутився через те, що 26 квітня було дерусифіковано Арку дружби народів.

    Також роспропагандист вважає, що якщо «денацифікація» України не буде доведена до кінця, в Україні продовжать вбивати інакодумців. При цьому Друзь не згадує за те, що в рф вже давно вбивають інакодумців і затримують людей навіть на мирних мітингах. І це відбувається в рф постійно навіть без війни з іншими країнами.

    Чому ж тоді «денацифікацію» не почати з Московії, адже за всіма критеріями роспропаганди вона цілковито під них підходить: інакодумців вбивають і затримують і навіть є спеціальні закони, що переслідують тих, які піддають сумніву лінію режиму Путіна.

    Найсвіжіше

    Популярне