Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Евакуація з “Азовсталі”. З’явилося відео порятунку людей з Маріуполя

    Сьогодні, 1 травня, відбулася евакуація людей з “Азовсталі” у Маріуполі. В мережі з’явилося відео порятунку.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

    “Маріуполь сьогодні. Евакуація з Азовсталі. Всі чекаємо маріупольців вдома. Велика подяка всім причетним від Президента, до водіїв автобусів. Від всього серця”, – прокоментував відео Андрющенко.

    Унікальні кадри з порятунку людей у Маріуполі надали військові полку “Азов”. Відео опублікував голова фракції “Слуга Народу” у ВР, член делегації України на переговорах з РФ Давид Арахамія.

    “Це стало можливим завдяки зусиллям Володимира Зеленського та злагодженій роботі Офісу президента, яку координував Андрій Єрмак. Надважливу частину роботи виконали Денис Прокопенко і полк “Азов”, Головне управління розвідки Міністерства оборони, команда Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Ірина Верещук. Дякуємо за підтримку ООН і Міжнародному Комітету Червоного Хреста”, – написав Арахамія.

    Раніше ми повідомляли, президент України Володимир Зеленський підтвердив початок евакуації цивільних з “Азовсталі” в Маріуполі. Глава держави уточнив, що перші 100 осіб вже вивезли на контрольовану українськими військовими територію.

    Найсвіжіше

    Популярне