П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Кривава секта благословила масові вбивства українців, – політолог

    Політолог, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка Петро Олещук прокоментував обстріли мирних міст України і благословення РПЦ на вбивства українців.

    «”православні воєни” привітали з Великоднем українське місто Кременчук 9ма ракетами. Очевидно, за благословенням патріарха тамтешньої секти кіріла, який видав їм повний карт-бланш на масове вбивство українців. Ну а якщо це можна робити, то яка причина цього не робити у найбільше православне свято?», – написав він у Фейсбуці.

    Політолог зазначив, що одна біда, що кіріл, досі формально головує у православній церкві України, що відома як “УПЦ МП”.

    «УПЦ МП цього разу зробить вигляд, що ситуація у світі не змінилася? Буде посилатися на якісь “канони”? Буде розказувати про майбутні собори? Або нарешті розірве стосунки зі злом?», – роздумує Олещук.

    «Звісно, в останнє віри немає. Це абсолютно безнадійно. Але, власне, віряни? Вам це все як, нормально?», – підсумував політолог.

    Нагадаємо, митрополит ПЦУ Олександр впевнений, що УПЦ МП мала бути заборонена у перші дні війни, за аналогією комуністичної партії. Також релігійний експерт Олександр Єфременко роздумував над питанням, як московський патріарх Кіріл може обнімати вбивцю і промовляти до нього «Христос воскрес»?

    Найсвіжіше

    Популярне