П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські окупанти повільно вбивають людей, які перебувають на «Азовсталі» у Маріуполі

    Незважаючи на те, що Путін наказав не штурмувати комбінат «Азовсталь», російські окупанти продовжують обстрілювати маріупольський завод, де перебувають українські військові та мирні жителі. Тільки за минулу ніч окупанти здійснили 35 авіаударів, внаслідок чого загорівся один з цехів, і постраждали цивільні, що опинилися під завалами.

    За даними Духовного Фронту України, на заводі «Азовсталь» залишаються заблокованими українські захисники, серед яких орієнтовно 500 поранених, а також близько тисячі жителів міста, зокрема жінки та діти. У зв’язку з тим, що російські війська не дають «зелені» коридори для виходу, поранені як військові, так і цивільні, перебувають у повній антисанітарії, з катастрофічною нестачею лікарів та ліків. Відсутня навіть просто чиста вода.

    Вселенський патріарх Варфоломій у своїй проповіді після святкового Великоднього богослужіння закликав розблокувати гуманітарні коридори у містах України, а також евакуацію громадян в оточеному військами рф Маріуполі. Проте, окупанти Бога не боятися, російська армія – це “исчадие ада”, дії якої ведуть до того, що півтисячі люди згниють живцем у катакомбах заводу.

    Світова спільнота має звернути увагу, інакше сотні людей загинуть через лічені дні! Пораненим військовим та мирним жителям у притулку заводу «Азовсталь» терміново потрібна евакуація!

    Найсвіжіше

    Популярне