Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На Херсонщині ЗСУ знищили склад з боєприпасами — Генштаб

    У районі населеного пункту Велика Олександрівка Херсонської області захисники України знищили склад з боєприпасами та велику кількість особового складу російського війська — понад 70 вбитих. Точна кількість загиблих уточнюється. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 26 квітня.

    Також підрозділи окупантів зазнали втрат в особовому складі в районі населених пунктів Новодмитрівка та Білоусове.

    На Південнобузькому напрямку армія РФ по всій лінії зіткнення поодиноко обстрілювала українські підрозділи. У районі адміністративного кордону Миколаївської області РФ проводить розвідку. За даними Генштабу, російські окупанти продовжують грабувати місцеве населення на тимчасово зайнятих територіях. Крім того, підрозділи збройних сил Російської Федерації намагаються здійснювати повітряну розвідку над територією Одеської області. Зазнають втрат.

    На Волинському та Поліському напрямках без активних дій з боку армії РФ. Підрозділи збройних сил Республіки Білорусь прикривають ділянку українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях.

    На Сіверському напрямку ознак формування РФ ударного угруповання для відновлення наступальних дій не виявлено. У суміжних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей Росія посилила охорону кордону та пунктів пропуску, проводить інженерне обладнання позицій. Російські окупанти в прикордонних районах посилили протидиверсійні заходи.

    На Слобожанському напрямку РФ посилює угруповання військ, продовжує часткове блокування Харкова та обстрілює підрозділи українських військ та об’єктів критичної інфраструктури.

    Війська РФ намагаються проводити наступ у напрямку населеного пункту Заводи. Тривають бойові дії.

    Найсвіжіше

    Популярне