П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Ядерне православ’я росії: церковний пропагандист рф погрожує “випалювати” цілі країни

    Відомий проросійський “православний” пропагандист, посібник спецслужб російської федерації, фігурант “Миротворця” алєксандр бориславскій (він же “вознєсєнскій”, він же “пасічнік”) жваво підхопив тези міністра закордонних справ рф сєргєя лаврова про загрозу ядерної війни.

    Відповідний пост він оприлюднив на власному телеграм-каналі.

    “Коли вже навіть очільник МЗС’а заявляє такі речі (про загрозу ядерної війни, – ред.), то реальність більш ніж висока. Звісно, якщо вона почнеться, то будуть випалені в першу чергу Польща, де знаходиться сукупчення військ НАТО і ряд країн ЄС, які провокують війну і загрожують рф нарощуванням військ поблизу її кордонів”, – написав “православний” пропагандист.

    бориславскій, традиційно для кремлівських посіпак, пригрозив ядерною війною Сполученим Штатам Америки.

    “Вірогідно, що буде і ядерна війна з США. Якщо війна буде розглядатись як неминучий сценарій, росія може піти на те, що завдасть удар першою, щоб зберегти певну перевагу. Тим не менш, така заява має стати потужним сигналом для західних політиків, що світ вже балансує на межі повного знищення, оскільки чи переживе планета ядерну війну – питання далеко не однозначне”, – додав “вознєсєнскій”.

    В цілому, давно стало зрозуміло, що на тлі колосальних втрат російської окупаційної армії та відсутності хоч якихось вагомих здобутків на полі бою, погрози ядерними ударами – це останній аргумент путінського режиму на міжнародній арені.

    Не дивує навіть те, що “православний росіянин”, яким себе називає бориславскій (“вознєсєнскій”), без жодних моральних вагань погрожує “спалити цілі країни”. Адже духовність і російське православ’я вже давно не мають нічого спільного.

    А от єдине питання, яке дійсно може зацікавити читача, – це: чи не боїться сам бориславскій опинитись під ядерним ударом росії, нанесеному по Європі, проживаючи на території абсолютно європейського Кіпру?

    Спробуємо відповісти.

    Швидше за все, не боїться. За понад два місяці війни рф проти України навіть повні невігласи усвідомили, що справжній стан російських збройних сил сильно переоцінений, тож ракети з ядерними боєголовками, які росія може наважитись запустити у бік Європи, швидше за все, до пункту призначення можуть і не долетіти.

    Тож, відповідаючи на всі заяви “вознєсєнского”, лаврова та інших адептів прогнилого “русского міра”, варто процитувати послання президента Польщі Анджея Дуди росіянам: nie strasz, nie strasz… (bo się zesrasz) – що перекладається як: не лякай, не лякай… (бо сам обгидишся).

    Найсвіжіше

    Популярне