Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Привітання з Великоднем від військових та силових структур

    Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний наголосив, що світло завжди перемагає темряву, в добро долає зло, тому ми неодмінно переможемо у війні з загарбниками.

    Залужний нагадав, що в історіях воєн були випадки перемир’я на такі свята як Різдво та Великдень, однак російські загарбники відмовилися від припинення бойових дій. Попри те нам потрібно зберігати віру в перемогу.

    В історіях війн відомі випадки, коли на великі свята, як Різдво і Пасха, противники припиняли бойові дії. Але цього не варто очікувати від нашого ворога, цинізм, жорстокість і підступність якого вразили весь світ. Тримаймо стрій! З вірою у Бога і Збройні Сили України переможемо, – наголосив Залужний.

    Олександр Сирський

    Командувач Сухопутних військ та Операції Об’єднаних Сил Олександр Сирський наголосив, що уже 8-ий рік ми святкуємо Великдень у час війни. Ми переживаємо важкий період, коли гинуть наші громадяни та діти. Однак нашу віру ворог знищити не зможе.

    Єдине, що не може знищити ворог – це нашу віру! Віру в Бога та перемогу! Воскресіння Христове – це свято перемоги добра над злом, перемога світла над темрявою. І ми обов’язково переможемо,– підкреслив Сирський.

    Командувач Сухопутних військ закликав українців молитися за наших військових та вірити у нашу перемогу.

    Сергій Наєв

    Командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв зазначив, що завжди Великдень приносив нам радість та віру в завтрашній день. Однак ворог затьмарив його димом і полум’ям війни. Попри те, українців не здолати.

    Сьогодні ми боремося в ім’я миру, добра і справедливості. Впевнений, що неможливо отримати перемогу над тими, у чиїх серцях віра та на чиєму боці правда, – наголосив Наєв.

     

     

    Найсвіжіше

    Популярне