П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Українські військові контратакують на Харківщині: вже звільнили кілька населених пунктів

    У Харківській області українські захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи російських окупантів далі від обласного центру.

    Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

    У результаті контрнаступу Збройні сили України вже звільнили Базаліївку, Леб‘яже та частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань українські підрозділи просунулися далі на схід.

    ЗСУ продовжують ефективно стримувати окупантів на інших напрямках від Харкова. Голова ОВА розповів, що нещодавно реактивним вогнем 81-а окрема аеромобільна бригада під Харковом знищила 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки та близько 100 окупантів.

    «Усі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів. Місто під надійним захистом ЗСУ, ми не раз повторювали, що прорахували всі сценарії росіян. І до всіх ми добре підготувалися», — наголосив Синєгубов.

    Водночас він закликав харків’ян бути пильними та обережними, не нехтувати сигналами тривоги та без нагальної потреби не залишатися на вулиці. «Обстріли окупантів хаотичні та жорстокі. Щодня є загиблі», — резюмував Синєгубов.

    Найсвіжіше

    Популярне