П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Полк «Азов» повідомив, що знищив і поранив в Маріуполі понад 2 тис. окупантів

    З моменту облоги міста Маріуполь російським російським ворогом, бійці окремого загону спеціального призначення (полку) «Азов» знищили та поранили понад 2 тис. окупантів.

    Про це повідомив заступник командира полку «Азов», капітан Святослав «Калина» Паламар у своєму відеозверненні, передає Главком.

    Офіцер зазначив, що українські бійці демонструють неймовірні з військової точки зору речі під час оборони Маріуполя, ведучи безперервні бої з набагато переважаючими силами противника, що тривають понад 50 днів.

    Так, захисники Маріуполя поранили і вбили понад 2 тис. одиниць ворожої піхоти, знищили 46 і підбили 27 російських танків, знищили та підбили 69 БМП і БМД, щонайменше 30 БТР, а також чимало бронеавтомобілів «Тайфуни», «Рисі» і «Тигри», велику кількість вантажівок, БПЛА, літак, а також – катер.

    «Кожні три години підбивається ворожа техніка, і щогодини знищується до двох окупантів», – зазначив заступник командира полку «Азов».

    Паламар наголошує, що українські бійці, захисники міста сподіваються на деблокаду міста.

    Нагадаємо, російські загарбники скинули на Маріуполь невідому отруту. Також у Маріуполі росіяни почали ексгумацію тіл загиблих, які поховані у дворах будинків.

    Найсвіжіше

    Популярне