Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Дитяча армія путіна: останній оплот диктатора

    Після розгромної поразки кремль метушливо намагається сформувати нову партію “гарматного м’яса” для продовження бойових дій. Втрата боєздатності “елітних” частин змушує мобілізувати всіх, кого вдається загітувати або змусити їхати вмирати в Україну. Невдалі спроби мобілізувати достатню кількість дорослих змушують рашистів вдатися до традиційного для тоталітарних режимів кроку – відправити на війну дітей.

    Про це пише СтратКом ЗСУ у своєму телеграмі.

    Через відсутність живої сили для поповнення окупаційних військ в Україні кремль планує призивати в армію з 17 років. Відповідний наказ “Про організацію залучення членів військово-патріотичного руху “Юнармія” до проведення спеціальної воєнної операції на території України” вже підписаний міністром оборони рф. Аналогічні дії здійснювала нацистська Німеччина в роки Другої світової війни, залучаючи до бойових дій підлітків з “Гітлер’югенду”.

    Молодіжна нацистська організація “Гітлер’югенд” була створена у Німеччині ще у 1920-х. Після приходу нацистів до влади приналежність дітей та підлітків до “гітлерівської молоді” стала обов’язковою. Члени “Гітлерюгенду” відіграли помітну роль у переслідування усіх неугодних нацистській владі, вони були фанатично вірні фюреру.

    Головним напрямком роботи “Гітлер’югенду” під час Другої світової війни стало залучення молоді до підтримки вермахту. Коли стало зрозуміло, що Німеччина програє війну, нацистський режим зіткнувся з дефіцитом кадрів. У січні 1943 року у Німеччині було запроваджено обов’язкову службу молоді допризовного віку. Як правило, це були школярі старших класів, вони залучалися до служби в зенітно-артилерійських частинах. У січні 1945 року керівництво “Гітлер’югенду” оголосило “імперський призов” до лав збройних сил.

    Не маючи достатньої кількості дорослих солдат, Гітлер почав активно використовувати дітей у боях. В кривавих сутичках приймали участь навіть12-літні хлопчики. Фюрер та інші нацистські керівники переконували їх у перемозі над ворогом. На відміну від дорослих, діти значно легше піддавалися впливу пропаганди і задавали менше питань. Бажаючи довести вірність фюреру, вони безстрашно воювали з супротивником, служили у партизанських загонах, розстрілювали полонених і кидались на танки з гранатами. В останні місяці війни до служби почали залучати навіть дівчат. Діти і підлітки стали останнім оплотом нацистської диктатури.

    Російська дитячо-юнацька мілітарна організація при міністерстві оборони рф “Юнармія” максимально подібна до своєї попередниці – “Гітлерюгенду”. Радикальна пропагандистська робота серед залученої до її складу російської молоді забезпечує їх відданість путіну. Сьогодні юнармійці активно залучені до пропагандистської підтримки “спецоперації” в Україні. На черзі наступний крок кремля – використати російських підлітків у ролі “гарматного м’яса”. Як і для Гітлера, діти стануть останнім оплотом путіна напередодні краху рашистського рейху.

    Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що рашисти готуються задіяти у війні проти України неповнолітніх дітей. Також понад 80% складу деяких підрозділів рф не хочуть більше воювати в Україні. Серед «мобілізованих» фіксують самокаліцтво.

    Найсвіжіше

    Популярне