П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Хакери Anonymous оприлюднили наказ міноборони рф щодо необхідності поширення фейків про ЗСУ

    Хакери групи Anonymous оприлюднили в мережі наказ міністерства оборони російської федерації, підписаний генералом армії Дмитром Булгаковим, щодо виготовлення фейкових відеометріалів про українських військовослужбовців.

    Фотокопія документу доступна на сторінці Anonymous у Twitter, пише Цензор.НЕТ.

    Зображення: Twitter / Anonymous

    У преамбулі наказу сказано, що у зв’язку зі зростанням кількості фактів сдачі в полон військовиків рф та публікаціями різними ЗМІ повідомлень про доброзичливе ставлення до полонених на території України, у військовослужбовців збройних сил рф зростає відчуття безкарності можливості легко ухилитись від виконання військового обов’язку у ході «спецоперації на території України».

    Отже, у міноборони рф вирішили виготовити і розповсюдити серію фейкових відеоматеріалів з демонстрацією нелюдського поводження службовців ЗСУ та українських націоналістів з російськими полоненими.

    Всі фейкові матеріали оборонне відомство країни-агресорки планує використати для звинувачень ЗСУ у численних порушеннях Женевської конвенції про поводження з військовополоненими та формування негативного іміджу українських військовослужбовців серед, в першу чергу, бійців російської армії.

    На особливу увагу заслуговує той факт, що генерал Булгаков, який підписав наказ, значиться як виконувач обов’язків міністра оборони рф. Місцеперебування сєргєя шойгу, як і стан його здоров’я, лишаються загадкою.

    Найсвіжіше

    Популярне