Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Епіфаній: ракети на Україну летять з благословення очільника РПЦ кіріла

    Предстоятель ПЦУ митрополит Київський і всієї України Епіфаній закликав духовенство і мирян громад Московського патріархату послідувати Томосу. Він додав, що ракети на Україну летять з благословення московського патріарха кіріла, який є предстоятелем “УПЦ МП” (рпц в Україні).

    Про це йдеться у зверненні Митрополита Епіфанія.

    “Знову повторюю заклик Священного Синоду до братів і сестер, які поки що перебувають в підлеглості Московському патріархату: єднаймося навколо Києва, єднаймося в Помісній Православній Церкві України! Не чекайте, доки з Москви вам дадуть дозвіл чи настанову – ракети і бомби, які з облудним благословенням очільника РПЦ Кирила зараз скидають на вас російські військові, вже є відповіддю “русского міра”. Цією відповіддю є ваші обстріляні, спалені, знищені храми. Цією відповіддю є мовчання Кирила на злочини російської армії в Маріуполі, Харкові, Чернігові, в десятках інших міст та сіл України”, – сказав митрополит.

    Нагадаємо, раніше митрополит Епіфаній зазначав, що у ПЦУ наближають перемогу гарячою молитвою, яка щодня лине в храмах від мільйонів сердець.

    Найсвіжіше

    Популярне