Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Проросійська пропагандистка тетяна монтян видає із себе біженку в Єгипті і продовжує антиукраїнську діяльність

    Коли розпочалось повномасштабне вторгнення російської армії в Україну, переважна більшість посібників окупантів та проросійських пропагандистів виїхала з України до інших країн, прикриваючись статусом біженця. На превеликий жаль, держави, які приймають, ставляться до них так само, як і до громадян, котрі дійсно постраждали від російської агресії. За кордоном так само віддано допомагають і тим, хто 8 років допомагав цій війні розпочатись.

    Про це розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, пише «Інформаційний спротив».

    «Відомо, що у Єгипті в місті Дахаб перебуває всім добре відома проросійська пропагандистка громадянка України – тетяна миколаївна монтян», – повідомив він.

    У Єгипті вона продовжує займатись пропагандистською діяльністю, колабораціонізмом, використовуючи наративів російської пропаганди, і веде стріли на власному youtube-каналі.

    «За наявною інформацією, вона проживала у готелі Swiss Inn Resort Dahab, зараз імовірно вже змінила місце проживання. тетяна монтян одна з тих, хто вкрай активно і максимально агресивно вів свою діяльність в інтересах росії проти України, перебуваючи на утриманні та фінансуванні російських спецслужб», – інформує Олександр Коваленко.

    Джерело: військово-політичний оглядач Олександр Коваленко

    Найсвіжіше

    Популярне