Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    На Київщині російський «визволитель» розстріляв неозброєного батька у присутності його неповнолітнього сина

    Російський окупант безжально вбив батька багатодітної родини на очах у 14-річного сина. Чоловік мав на руці білу пов’язку та попереджав, що у нього немає зброї, але це не зупинило ворожого солдата.

    Про черговий жахливий, не виправданий злочин російських вояків пише «Українська правда життя» з посиланням на Фейсбук-сторінку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

    Трагедія сталася 17 березня, коли 47-річний Руслан Нечепуренко разом з 14-річним сином Юрієм вирушили за гуманітарною допомогою та ліками до центру окупованої Бучі, де, власне, проживає сім’я.

    «Ми їхали на велосипедах, коли із-за будинку вийшов російський військовий. Ми зупинилися, підняли руки, сказали, що в нас немає зброї. Але солдат почав стріляти по батьку. Він впав. Далі військовий почав стріляти по мені, дві кулі потрапили в руку. Я повалився на землю. Солдат ще вистрелив в капюшон, але куля не зачепила голову», – розповів юнак.

    Юрію довелось ще кілька хвилин пролежати на землі після того, як окупант спробував вбити його. Коли росіянин пішов, хлопчина побіг до найближчого притулку. Ним виявився місцевий дитсадок. Там дитині надали першу медичну допомогу.

    Після цього хлопець дібрався додому і розповів матері та двом братам про вбивство батька.

    Дружина загиблого Алла зазначила, що окупант стріляв прицільно: у серце та голову. Навіть не намагався налякати пострілами по руках чи ногах, а одразу хотів вбити чоловіка з сином.

    Після трагедії родина Нечепуренків протягом двох днів не могла забрати тіло загиблого, аби поховати його. Коли їм все ж вдалося повернутися за чоловіком, на його руці вже не було білої пов’язки. Її зняли російські військові.

    Крім того, вбивця поцупив телефон, гаманець і навіть ключі від будинку. Родина самотужки поховала батька на подвір‘ї свого дому. Після чого виїхала до більш безпечної Черкащини.

    Юнакові Юрію зараз надається необхідна медична допомога – він отримав кульове поранення в руку, передпліччя та палець. Його життю, на щастя, ніщо не загрожує.

    Найсвіжіше

    Популярне