П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    кремль може вдатись до провокацій із загибеллю цивільних для оголошення тотальної мобілізації громадян на війну з Україною

    Збройні сили України завдають настільки відчутних втрат окупаційним військам російської федерації, що злочинний путінський режим розшукує можливості залучення додаткових резервів для продовження війни проти нашої держави.

    Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗС України від 19 березня 2022 року.

    «Виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особовому складі, існує ймовірність, що військово-політичним керівництвом російської федерації буде прийнято рішення внесення змін до існуючого законодавства та розпочато відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни», – йдеться у повідомленні.

    В Генштабі ЗСУ припускають, що з метою виправдання таких дій, не виключається здійснення низки провокацій на території російської федерації із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії. Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян рф дл участі у війні з Україною.

    Найсвіжіше

    Популярне