Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    СБУ показала відео із загарбником, який спростовує міф про «нацистів» в Україні

    Служба безпеки України оприлюднила відео, на якому міф президента рф володимира путіна про «нацистів» в Україні спростовує один із загарбників.

    Про це СБУ повідомляє у Фейсбуці.

    «Если бы здесь были нацисты, меня бы, азиата, здесь загрызли нах*й» – це слова ще одного окупанта РФ, який раптово «прозрів», потрапивши в український полон. Виявляється, всі казки «Валоді єб*чого» про нацистів в Україні – це фейк», – ідеться у повідомленні.

    В СБУ зазначають, що тепер російський солдат-строковик обдзвонює своїх знайомих і хоче підняти «орду» на бунт: «Надо, чтобы люди выходили на бунты, чтобы все знали: у нас говорят неправду».

    «Вийде Росія на бунти чи ні – питання риторичне. Наше завдання – боронити Батьківщину і карати загарбників. Чим ми і займаємося 24/7. Разом до перемоги! Слава Україні!», – наголосили в СБУ.

    Раніше СБУ оприлюднила розмови окупантів у яких вони бояться, що їх «кинуть на бабки». Також СБУ перехопила розмову загарбників: “Розуміють, що Київ їм не взяти”. Крім цього СБУ затримала пропагандиста “руского міра”, який лобіював підпорядкування Церкві окупанта та виступав проти ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне