Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Обстрілюючи храми моспатріархату у Харкові російськи окупанти мстяться за те, що їх не зустрічають з квітами

    Вранці 15 березня інформаційні ресурси московського патріархату в Україні повідомили про пошкодження ще одного храму у місті Харків.

    Внаслідок варварських обстрілів, до яких дедалі частіше вдаються російські окупаційні війска, у 602 мікрорайоні Харкова постраждав храм Преображення Господнього Харківської єпархії московського патріархату в Україні.

    Відомо, що в храмі вибило шибки та двері. Уламки від снаряда пошкодили зовнішні стіни культової споруди. На щастя, ніхто з тих, хто намагається знайти укриття на цокольному поверсі церкви, не постраждав.

    Імовірно єдиним поясненням того, що російські окупанти наносять регулярні авіаудари та обстрілюють артилерією храми московського патріархату у Харкові, є те, що віряни та духовенство вказаної релігійної організації стали на захист української державності та відмовились зустрічати окупанта хлібом-сіллю та з квітами.

    Інших причин перекваліфікації збройних сил російської федерації з «захисників православ’я» на «його гонителів», швидше за все, годі й шукати.

    Найсвіжіше

    Популярне