Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит ПЦУ виїхав з Маріуполя та вивіз дев’ятьох людей

    Єрарх Православної Церкви України митрополит Донецький і Маріупольський Сергій (Горобцов) виїхав з оточеного окупантами Маріуполя та вивіз із собою 9 людей.

    Про це у себе на Фейсбуці написав речник ПЦУ архиєпископ Євстратій (Зоря).

    “На жаль, владика тимчасово оглух, тому немає сенсу йому телефонувати – лише писати, хто має контакт. На 11 годину його мають оглянути лікарі”, – зазначив владика Євстратій.

    Митрополит Сергій подякував всім, хто молився за нього і Маріуполь: “Лише це тримало мене цих два тижні, коли поруч можна було бачити пекло на землі”.
    Також митрополит Сергій переживає за тих, хто лишився у оточеному загарбниками Маріуполі, особливо з ким не було зв’язку.
    “Моліться, дорогі брати і сестри, за тих, хто страждає, потребує допомоги й захисту! Спільна щира молитва має велику силу”, – підсумував архієпископ Євстратій.

    Тим часом, митрополит Донецький і Маріупольський Сергій (Горобцов) у себе на Фейсбуці дав поради, як можна вибратися з Маріуполя.

    “Друзі передавайте через сарафанне радіо, що можна виїхати з Маріуполя власними автівками!!! Бо інші джерела не працюють.”, – зазначив єрарх ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне