Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Колишній розвідник КДБ: не менше 25% живої сили російських окупантів виведено з обігу

    Велика кількість вбитих серед російських окупантів та чорна хвиля на фронті глобальної економічної війни проти РФ безпосередньо підривають позиції «гопника» Путіна та приземлюють його.

    Так висловився про свіжі дані розвідки ЦРУ ексрозвідник російського КДБ Юрій Швець на своєму youtube-каналі, передає Слово і Діло.

    За його оцінками, не менше 25% живої сили супротивника виведено з обігу, тобто вбито, поранено або перебуває в полоні.

    Як стало відомо 8 березня 2022 року, за даними ЦРУ, Путін злий та розчарований ходом війни в Україні. Американські розвідники вважають, що російський президент може подвоїти військовий контингент в Україні, проте окупанти продовжать отримувати запеклий опір українських захисників.

    «Ця людина не прорахувала нічого, перш ніж вплутатися в цю авантюру: вона зараз розгублена і налякана, приймаючи рішення. Швидше за все, Путін подвоїть свої зусилля і намагатиметься знищити військових, не звертаючи уваги на жертви серед цивільного населення. Він не має стійкої ясної кінцевої мети цієї війни», – прокоментував Швець дані розвідки ЦРУ.

    Колишній співробітник КДБ також вважає, що Путін, хоч і є «гопником» – не та людина, яка з метою висловити образу людству, натисне на червону кнопку та поховає світ разом із собою.

    Найсвіжіше

    Популярне