П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Арестович звернувся до білорусів: З вами воювати не збираємось. Не дайте себе втягнути у війну

    Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що білоруські солдати радісно колонами пішли у бік кордону і закликав Білорусь не вступати у війну.

    Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович у відеозверненні у соцмережах, передає Духовний Фронт України.

    «Шановні білоруси. Сьогодні Лукашенко у Москві. Саме під цей його візит о 14:00 російські літаки вдарили територією України, зробили петлю та вдарили територією Білорусі, після чого білоруські солдати радісно колонами пішли у бік білоруського кордону», – сказав Арестович.

    «У нас є звернення нашого міністра оборони Резнікова, і я можу вас у свою чергу повідомити та вдруге повторити те, про що ми говорили вже давно: ми не збираємося воювати з білорусами. А ви не повинні дозволити себе втягнути в цю злочинну авантюру, яку росіяни провокують свідомо», – наголосив він.

    За словами радника голови ОПУ, окупанти тепер уже не лише використовують білоруську військову інфраструктуру, обстрілюючи Україну залпами балістичних ракет типу «Іскандер» із території Республіки.

    Тепер йде пряма провокація – удар по українській території, потім удар по білоруській території.

    “Ми не збираємося воювати з білорусами, а ви не повинні дозволити втягнути себе в цю злочинну авантюру, яку росіяни провокують свідомо…Не дайте втягнути себе у війну, вона вам не потрібна. Ми за 15 днів знищили понад 12 тисяч російських військових, не треба вам потрапляти до їхнього числа”, – сказав він.

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російські окупанти атакували Білорусь, щоб втягти її у війну проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне