П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Із РФ масово тікають від Путіна росіяни, незгодні з його політикою та подалі від санкцій

    З РФ масово виїжджають росіяни, які вже заполонили готелі сусідніх країн. Росіяни вже заполонили готелі сусідніх країн – Вірменії, Узбекистану, Таджикистану. Для багатьох наступний пункт – Мексика, а вже звідти хочуть нелегально перейти до США. У соцмережах є чимало лайфхаків, як саме це зробити.

    Про це повідомила журналістка Шахіда Туляганова.

    “Валом із Росії люди хочуть їхати до Мексики для того, щоб пройти кордон із США незаконно. На YouTube є дуже багато каналів, які крок за кроком розповідають, як це робити. У Телеграм-каналах кишить людьми, які перепитують — як поїхати”, – зазначила журналістка.

    Туляганова зауважила, що вона родом з Узбекистану і спілкувалася зі своїми колегами в цій країні.  “Мені сказали, що в Ташкенті готелі переповнені росіянами. Мій колега, у якого є галерея,  сказав: “Шахіда, треба буде, напевно, їм матраци тут у галереї ставити, бо їх просто розселяти нема де”, – розповіла вона.

    Оскільки над усією Європою, США та Канадою для росіян закрите небо, популярним стає транзитний маршрут через Таджикистан.  За словами журналістки, у закритій Facebook-групі люди запитували: “Хлопці, а куди росіян розселяти? Вони на транзиті тут застрягли”.

    “Я розумію, що зараз вони валять валом. Вірменія вже не може прийняти стільки людей, там скрізь росіяни”, – розповідала Шахіда Туляганова.

    За її словами, така ситуація в Росії найкраще надається для спроби підняти повстання, адже значні сили армії та Росгвардії зайняті в Україні, однак росіяни віддають перевагу втечі.

    Нагадаємо, зараз в РФ рубль “в комі”, а росіяни штурмують банкомати й обмінники, долар в дефіциті. Також росіяни масово залишають свою країну на турецьких чартерах.

    Найсвіжіше

    Популярне