Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    “Раніше ми цим собак голодних годували”: росіяни шоковані цінами у магазинах після нападу РФ на Україну

    Рішення Путіна розпочати війну в Україні вже відбивається на гаманці “простих росіян”. Про айфони та дорогий одяг вже не йдеться: зовсім скоро для них стане великою проблемою забезпечити себе найпростішими продуктами.

    Про це повідомив народний депутат України Антон Геращенко. «Стрімке зростання цін на продукти в торгових мережах РФ. Не встигають змінювати цінники. І це тільки початок», – написав він.

    Після введення нових санкцій економіку окупантів не врятує навіть диво. Їхній фондовий ринок знищений, усі відомі бренди покинули країну, валюта знецінюється так само стрімко, як і російські обіцянки миру, а ціни в магазинах швидко набирають обертів. Крім цього Росію чекає дефолт за Венесуельським сценарієм.

    Лише за кілька днів ціни на продукти у Росії злетіли майже удвічі. Окрім того, на продаж певних груп товарів в одні руки почали діяти обмеження. Що ж, росіяни радісно підтримували Путіна у прагненні “повернутись в СРСР”. Що ж, подорож до ізоляції від світу та дефіциту товарів багато часу не займе.

    Особливо веселим виглядає коментар автора відео про подорожчання “доширака”: “Раніше цим собак голодних годували, а тепер він коштує 50 рублів”.

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що росіяни масово залишають свою країну на турецьких чартерах. Також архієпископ ПЦУ Євстратій припустив, що Путін не хоче вірити, що поставив на карту свою владу і життя.

    Найсвіжіше

    Популярне