Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відвідав поранених українських воїнів у шпиталі

    Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав поранених українських воїнів у Національному військово-медичному клінічному центрі у Києві.

    Про це йдеться на сторінці Митрополита Епіфанія на Фейсбуці.

    “Дорогі брати і сестри, українці, ви – неймовірні. Сильні духом, єдині у братерстві і небайдужі, душевні. В Національному військово-медичному клінічному центрі, що у Києві, це дуже відчувається. Тут сьогодні поспілкувався з евакуйованими з гарячих точок військовослужбовцями, які зазнали поранень та ушкоджень під час запеклих боїв з російськими окупантами”, – зазначив першоєрарх.

    “Незважаючи на різноманітні тілесні ушкодження і біль, тут ніхто не падає духом. Бажання у всіх однакове – перемога над агресором. Молитовні прохання теж єдині – за справедливий мир і спокій в Україні. Всі довкола (і воїни, і волонтери, і лікарі, і санітари, і загалом всі українці) доводять те, що ми – духовно сильна нація. А своєю любов’ю, яку виявляємо до ближніх, і своєю жертовністю раз-по-раз свідчимо: Україна непереможна.

    Нехай Господь захистить, зцілить та благословить вас усіх, дорогі брати і сестри у Христі!”, – побажав Предстоятель ПЦУ Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне