П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Херсонщині окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Київстар

    На Херсонщині окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Київстар.

    «Окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Київстар на території всієї Херсонщини», – у Телеграм-каналі повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута.

    Зазначається, що наразі працює лише WiFi.

    Міський голова Херсона звернувся до ЗМІ із проханням про сприяння для отримання “зеленого коридору”, щоб була можливість вивезти поранених та вбитих, завезти до міста медикаменти та продукти харчування.

    Мер Львова Андрій Садовий підтримує свого колегу – мера Херсона Ігоря Колихаєва та просить владу та світову спільноту організувати “зелений коридор” для населення.

    3 березня голова ОДА повідомив, що будинок Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що в мерії Херсона працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, всіх депутатів та чиновників попереджено про відповідальність за держзраду.

    У Херсоні агресор захопив приміщення ТРК “Громадське мовлення: Херсон” та планує розповсюджувати дезінформацію. Російські військові розпочали мінування Херсона – встановлюють розтяжки у центрі міста.

    У Херсоні городяни включають Державний Гімн України у різних районах міста та вивішують плакати з написом про “російський корабель”.

    У Херсоні та с. Каланчак 4 березня очікується “театральна вистава” за участю завезених із тимчасово окупованих Криму та ОРДЛО “акторів”.

    У Херсонській області окупанти зупиняють місцевих мешканців і перевіряють телефони, влада міста закликає лишатися вдома і не наражатися на небезпеку.

    Найсвіжіше

    Популярне