Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Зеленський – Варфоломію: “Ваші слова – як руки, що підтримують нас у цей тяжкий час”

    Увечері 27 лютого президент України Володимир Зеленський мав телефонну розмову з Його Всесвятішим Вселенським патріархом Варфоломієм та розповів про ситуацію, що склалася в Україні після повномасштабного військового вторгнення Російської Федерації.

    Президент Зеленський висловив вдячність за вияви підтримки з боку Вселенського Патріархату українському народу, що опинився в біді, закликаючи його посилити молитви за боротьбу українського народу за захист своєї свободи та територіальної цілісності своєї Батьківщини, повідомляє пресслужба Вселенської Патріархії.

    “Ваші слова – як руки, що підтримують нас у цей тяжкий час. Українці відчувають духовну підтримку та силу ваших молитов”, – наголосив Глава держави.

    Вселенський патріарх запевнив Володимира Зеленського у солідарності і постійних молитвах Матері-Церкви, щоб ворожий вогонь припинився, а військовий конфлікт негайно припинився. Він привітав президента за його бадьорий бойовий дух, а також за натхнення та підтримку, які він надає українському народу своєю мужньою позицією.

    Насамкінець Його Всесвятість передав згори молитву про силу та витривалість, щоб мир швидко запанував в Україні, народ якої, як і багато інших народів, прийняв православну віру від Константинопольської церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне